Om Ekokoren

För att uppnå miljömålen måste vi ta till kraftfulla åtgärder. Vad vi kan göra allihopa är att hjälpas åt och tillsammans kan vi ändra vårt samhälle. Jag har skapat en blogg av flera skäl. Eftersom jag har saknat att skriva på egen hand medans jag studerar.

ekokoren (7)

Eftersom jag brinner för vår miljö och genom att handla och äta ekologisk kan vi förbättra framtiden för våra barn. Men det kanske viktigaste är eftersom jag kände ett stort behov att skriva till mig om viktiga frågor och betydande stora små vardagliga val.

Tillsammans kan vi förbättra miljön

På den här bloggen kommer jag att visa att bara för att ekologiskt ses som tråkigt behöver det inte alls vara så. Min mat är inte trist och tråkigt, utan den är söt, härligt fin och lika god som vanlig mat. Testa mina recept så får ni se.

ekokoren (8)

Ekokoren är resultatet av många tankar om och bristen på ekologiska livsmedel och miljömärkt mat. Har jag mörkt efter många resor och konferenser att något i branschen saknades, därför vill jag hjälpa dig att komma igång med ekologisk mat som ger näring åt kroppen, förbättrar prestationsförmågan och immunförsvaret vilket ger ett lyckligare liv.

Därför finns vi. För att erbjuda alternativen.

Vårt erbjudande

Ekokoren har utvecklat en praktisk guide för organisationer och företag att nå sina hållbarhetsmål. Vi erbjuder ekologiska rätter med kvalitet. Vårt erbjudande är hållbart, brett och lätt att administrera. Låt oss vida hur en lösning för ert företag kan fungera.

Jag är fast besluten att se till att denna värld är lite bättre. Målet med denna blogg är att kunna göra det. Den här bloggen är ett forum för mig att skriva med mina egna ord och tankar, för att få utlopp för min frustration. För att kunna leverera den. Kanske för att inspirera andra. Hoppas du vill läsa det jag skriva och kommentera med dina tips och ideer om vad du tycker är viktigt. Mina kontaktuppgifter finns på kontaktsidan.